Rigtig mange firmaer forsøger dagligt at få din opmærksomhed ved at sælge dig forskellige bæredygtige ting. De regner med, at du ikke spørger ind til hvad betydningen er af bæredygtighed. Det bør du dog altid gøre. Det er nemlig noget, som alle kan sige, hvorfor der også er mange der bruger det som et salgstrick. I denne artikel kan du læse mere om hvad du kan gøre for at være sikker på, at du får et produkt der rent faktisk er bæredygtigt. Læs mere om et bæredygtigt plankebord her https://greenscandinavia.dk/collections/plankebordehttps://greenscandinavia.dk/collections/plankeborde. Det kan for eksempel være et plankebord du ønsker. Du kan sikre dig at det er bæredygtigt hvis du følger nedenstående tips.

Køb plankebord hvis der er dokumentation for bæredygtighed

Det første du skal gøre når du ønsker at købe et bæredygtigt plankebord er at bede om noget dokumentation. Hvis blot du finder et firma, som siger, at de sælger ting der er gode for miljøet skal du som udgangspunkt forholde dig kritisk til dette. I mange tilfælde er det naturligvis helt rigtigt, men det er dog ikke altid tilfældet.

Det kan ofte være, at de har et katalog eller lignende hvor de skriver hvordan de overholder de bæredygtige principper de tror på. Det kan du bede om at læse grundigt igennem. Finder du noget i dette katalog, som virker mærkeligt eller utroværdigt skal du ikke være bange for at spørge ind til dette.

Køb plankebord fra Jylland med jysk træ

Har du en forkærlighed for Jylland og alt det der er jysk er der nok ingen tvivl om, at du vil elske at have et bord der er lavet med træ fra netop denne del af landet. Et af de steder du kan købe et plankebord kan de garantere, at træet der er brugt er netop fra dette sted i landet.

Ikke nok med dette for de gør endnu mere end dette. De kan nemlig sige til dig, at de også planter et eller flere træer i stedet for dem de har fældet for at lave det pågældende plankebord. Det vil sige, at der er tale om en meget bæredygtig måde at lave forretning på. Idet du køber dit ønskede plankebord fra for eksempel København er der nogen der går ud og planter træer det samme sted umiddelbart efter. Dette er en smuk cyklus der gør, at du kan nyde dit plankebord endnu mere.